Dagelijks verbeteren

Teamcoaching voor leidinggevenden in de fabriek

Als team van leidinggevenden heb je goud in handen. Toch? Ervaring, visie, leiderschap. Een succesformule zou je denken. De praktijk is soms helaas anders. Medewerkers komen maar niet in beweging en het samenzijn als team is vooral hard werken in plaats van samenwerken. Tijd om hier verandering in te brengen en te leren hoe jullie elkaars coach kunnen zijn en samen kunt werken aan dagelijks verbeteren.

Herken je je als team in één van de onderstaande punten?

  • De dagelijkse resultaten komen steeds moeilijker tot stand
  • We hebben Lean/TPM, maar dat kost veel tijd en levert nog maar weinig nieuws op
  • De afdelingen werken onderling onvoldoende samen of werken elkaar zelfs tegen
  • Als managers lopen we elkaars gaten dicht en dat leidt tot frustratie
  • Er is weinig vertrouwen tussen de leidinggevenden, elkaar helpen gebeurt te weinig

Het lijkt zo mooi, allemaal ervaren leidinggevenden bij elkaar. Een bron van inspiratie en motivatie. En soms is dat ook zo, maar vaak gaat het niet vanzelf. Hoe effectief zijn jullie bijvoorbeeld als team? Halen jullie het beste uit elkaar en uit je medewerkers? En hoe zit het met de resultaten?

In het coaching traject “Dagelijks verbeteren” coach ik management teams en middenkader. Ik ga met jullie aan de slag als groep, groepsleden en individueel. Ik daag jullie uit elkaars coach te zijn en elke dag maximaal effectief te zijn. Dat zal soms best spannend zijn. Maar als je buiten je veilige kaders durft te komen zul je zien dat er ruimte voor groei ontstaat.

Tijdens deze coaching gebruik ik het beste uit managementsystemen (zoals Lean & Kaizen) en wereldwijde studies over leiderschap en gedragsontwikkeling. Kortom: een combinatie van zowel praktijkkennis als kennis uit de literatuur.

  • Voor wie: teams van leidinggevenden in de fabriek (MT en middenkader)
  • Waar: op je eigen locatie
  • Kosten: dit is afhankelijk van het traject dat we samen afspreken. Neem contact op als je meer informatie wil over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten
Dagelijks verbeterbord Ursem
Martin Schenkel - Lean in de fabriek

Zullen we kennismaken?

T: +31 6 5384 0961
E: [email protected]

Loseweg 401
7315 HE Apeldoorn

Bank: NL40RABO 0113335105
KvK: 50232789
BTW: NL8226.25.283.B01