SCHENKEL REALISEERT!

Beweging van binnenuit

SCHENKEL REALISEERT! | Martin Schenkel

Trainingen en coaching in resultaatgericht leiderschap voor leidinggevenden in fabrieken. Snelle en meetbare resultaten én verbinding met je team. Schenkel Realiseert! is er voor je als je iedere dag een stukje beter wil worden. Samen brengen we teams in beweging. Beweging van binnenuit.

Wie is Martin Schenkel?

Ik ben Martin Schenkel, eigenaar van Schenkel Realiseert!
Ik wil jou als leidinggevende in de fabriek helpen om samen met je team succesvol te zijn in het bereiken van maximaal resultaat. En door mijn ervaring als directeur van diverse fabrieken spreek ik jouw taal en die van je medewerkers.

Diensten

Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

E-coaching: actie op afstand

1-op-1 digitale coaching voor leidinggevenden in de fabriek

Verhogen van de veiligheid, verlagen van het ziekteverzuim, verminderen van afval of juist tips over leiderschap in deze tijd van afstand. Waar wil jij snel resultaten zien en hoe wil je de afstand overbruggen? Digitaal 1-op-1 sparren met praktische tips die je vandaag nog kunt inzetten om resultaatgericht leiding te geven.

Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

Inspiratiedag resultaatgericht leiderschap

Eéndaagse training voor leidinggevenden in de fabriek

Gun jezelf een dag vol verfrissende inzichten, toepasbare adviezen, inspirerende ontmoetingen en bovenal veel plezier! Tijdens deze inspiratiedag word je ondergedompeld in praktijkvoorbeelden die je aan het denken zetten en je inspireren. Je gaat naar huis met tips waar je direct mee aan de slag kan.

Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

Van managen naar leidinggeven

Persoonlijke coaching voor leidinggevenden in de fabriek

Deze coaching is niet voor watjes. Als wij samen aan de slag gaan, gaat er echt iets gebeuren. Je gaat niet meer managen, maar je gaat leiden. Resultaatgericht leiden. We kijken samen naar waarom actielijstjes zich alleen maar opstapelen en je je doelen niet bereikt. Waarom jij het werk doet dat je teamleden zouden moeten doen. Durf je het aan om je kwetsbaar op te stellen?

Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

Dagelijks verbeteren

Teamcoaching voor leidinggevenden in de fabriek

Als team van leidinggevenden heb je goud in handen. Toch? Ervaring, visie, leiderschap. Een succesformule zou je denken. De praktijk is soms helaas anders. Medewerkers komen maar niet in beweging en het samenzijn als team is vooral hard werken in plaats van samenwerken. Tijd om hier verandering in te brengen en te leren hoe jullie elkaars coach kunnen zijn en samen kunt werken aan dagelijks verbeteren.

Klanten aan het woord

Zullen we kennismaken?

T: +31 6 5384 0961
E: [email protected]

Loseweg 401
7315 HE Apeldoorn

Bank: NL40RABO 0113335105
KvK: 50232789
BTW: NL8226.25.283.B01