Inspiratiedag resultaatgericht (Lean & Kaizen) leiderschap

Eéndaagse training voor leidinggevenden in de fabriek

Gun jezelf een dag vol verfrissende inzichten, toepasbare adviezen, inspirerende ontmoetingen en bovenal veel plezier! Tijdens deze inspiratiedag word je ondergedompeld in praktijkvoorbeelden die je aan het denken zetten en je inspireren. Je gaat naar huis met tips waar je direct mee aan de slag kan.

Zet in één dag de eerste stappen naar een betere samenwerking met je team en met elkaar werken aan concrete acties. Acties die voor iedereen duidelijk zijn en waar je team zich aan wil verbinden. Oftewel: resultaatgericht (Lean & Kaizen) leiderschap.

Om resultaatgericht leiding te geven hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Laat je tijdens deze inspiratiedag verrassen door de kennis en praktijkvoorbeelden van wereldwijde, succesvolle leiders in combinatie met wetenschap én managementtechnieken zoals Lean & Kaizen.

Ik deel mijn eigen succeservaringen die ik heb opgedaan als directeur van verschillende industriële bedrijven, maar ik biecht ook mijn mislukkingen en blunders op en laat je zien hoe je hierdoor kunt groeien. Natuurlijk daag ik jou als deelnemer uit dit ook te doen, om zo van elkaar te leren. Dus herken je sommige van de onderstaande punten? Gefeliciteerd! Want je zult na de inspiratiedag met concrete tips naar huis gaan om vanaf vandaag iedere dag een kleine verbetering te realiseren.

  • Ik wil kosten besparen, maar ik wil geen mensen ontslaan
  • Het lukt me maar niet om projecten op tijd en binnen het budget te realiseren
  • Omstellingen moeten sneller, output en first time right moeten omhoog en tussenvoorraden moeten omlaag. Maar hoe dan?
  • Ik weet niet goed hoe ik ervoor zorg ik dat mijn team gemotiveerd blijft met al die KPIs, projecten en veranderingen

Om een goede onderlinge interactie te krijgen en echt de tijd te hebben voor elkaars inbreng kunnen er maximaal 15 deelnemers deelnemen. De training wordt uiteraard coronaproof gehouden.

  • Voor wie: leidinggevenden in de fabriek (MT en middenkader)
  • Wanneer: Woensdag 26 Oktober 2022
  • Waar: HNK Apeldoorn, Boogschutterstraat 1
  • Aantal deelnemers: maximaal 15
  • Kosten: €595,- per persoon (exclusief BTW)
Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

Inschrijfformulier