LEAN Trainingen

Verbetermethodieken (Lean)

In deze training ga je aan de slag met Lean verbeteren vanuit de praktijk. Lean in de praktijk bestaat uit 2 dagdelen digitale groepstraining, huiswerkbegeleiding en een 1-op-1 coaching met de trainer.

Tijdens de 1e ontmoeting komen 5 basisvaardigheden aan bod die noodzakelijk zijn om succesvol te verbeteren. Tijdens de 2e ontmoeting maak je kennis met de 5 Lean principes èn 8 krachtige Lean instrumenten die jouw leven makkelijker èn succesvoller maken.

  • Ik geef deze training in samenwerking met Technicom
  • Voor info zie www.technicom.nl
  • Bij groepen met meer dan 10 deelnemers wordt de training in-company gehouden
Als je de kans krijgt om met Martin samen te werken, altijd doen! Niet over nadenken, niet over twijfelen, altijd doen! Het brengt je altijd veel meer dan je op voorhand had kunnen denken! (Wietske) * * * Martin spreekt de taal van de werkvloer en van het management en is in staat om iedereen in beweging te krijgen. (Remko) * * * Waar vind je nou een senior professional die in staat is in verbinding te staan met het hoogste niveau binnen het bedrijf (de directie) tot op de vloer, en naast de mensen te gaan staan om concrete resultaten te boeken. Martin bewijst dat hij die verschillende niveaus heel goed kan verbinden en verstaat, en dat hij daardoor een verandering in het bedrijf niet alleen op visie kan neerleggen maar ook daadwerkelijk kan implementeren tot op de werkvloer, door zijn methodes maar ook zijn persoonlijkheid. (Michiel) * * * Omdat Martin los van de opdracht ziet waar het verbeterpotentieel zit en dat levert. (Rowdy) * * * Martin is een man van de werkvloer met veel ervaring in de praktijk in diverse branches. (Martin) * * *

Lean Expert

Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers in de fabriek die leidinggeven aan dagelijks verbeteren en geeft je de praktische vaardigheden om dagelijks verbeterstappen te zetten in veiligheid, kwaliteit en kosten. Kaizen coaching bestaat uit 3 dagdelen digitale groepstraining, huiswerkbegeleiding, een masterclass Kaizen en een 1-op-1 coaching met de trainer.

Tijdens de training gebruiken we het boek “Kaizen in business”, geschreven door Robert Maurer (Robert Maurer is hoogleraar aan de UCLA in Los Angeles en geeft wereldwijd lezingen en seminars over de techniek van Kaizen). Alle deelnemers krijgen een speciale editie van het boek toegestuurd en aan het eind van de training zal Robert Maurer zelf een masterclass verzorgen over Kaizen, een unieke ervaring die je niet wilt missen!

  • Ik geef deze training in samenwerking met Technicom
  • Voor informatie, zie: www.technicom.nl
  • Bij groepen met meer dan 10 deelnemers wordt de training in-company gehouden
Martin is een praktijkman die gewend is om met de voeten in de klei te staan. Met zijn ervaring is hij gewend om snel tot een oorzaak te komen. Hij kan goed mensen inspireren en motiveren, met name die inspiratie die nodig is om anders te denken en niet altijd terug te denken van ‘zo hebben we het altijd gedaan’. Zeer positief in de benadering en uiteindelijk resultaatgericht. (Jan) * * * Martin heeft kennis, kunde en enthousiasme. (Gert) * * * Martin is authentiek, ervaren en gelooft echt in mensen waardoor hij in staat is ze in beweging te krijgen, zowel individueel als in teams. (Marco) * * * Martin kan heel goed het gezamenlijke doel definiëren, brengt energie en enthousiasme in de aanpak, waardoor mensen bereid zijn om energie en effort er in te steken om concrete verbeterstappen te zetten. (Donald) * * * Voor klanten die een mensgerichte aanpak nodig hebben bellen we Martin. (Bastiaan) * * * Bij Martin voel je je veilig, gehoord, begrepen. Iemand die zeer effectief en efficiënt begrijpt wat de behoeften voor jouw organisatie zijn. Martin begrijpt medewerkers en managers vanuit de eigen ervaring, hij weet wat het is om een grotere organisatie te leiden, en kan jou op die manier het beste helpen. (Robert Maurer) * * *

Lean in de fabriek (Green Belt)

In samenwerking met Technicom, dé opleider in techniek en veiligheid, hebben we een praktijkgerichte Lean training samengesteld speciaal voor medewerkers in de fabriek.

Lean in de fabriek bestaat uit 4 dagen digitale groepstraining, wekelijkse groepscoachings, huiswerkbegeleiding en een 1-op-1 coaching met de trainer.

Zorg dat je erbij bent
Grappig, peoplemanager, inspirerend, innoverend, één van de fijnste mensen om mee te werken (Wietske) * * * Pragmatisch, resultaatgericht en een mensenmens. (Remko) * * * Verbindend, gevoelig en resultaatgericht. (Michiel) * * * Scherp, zakelijk, vertrouwd met alle niveaus en op alle niveaus, en vooral ook lachen. (Rowdy) * * * Enthousiast, pragmatisch en een verbinder. (Ilone & Martin) * * * Martin is een praktijkman, een motivator, een vooral resultaatgericht. (Jan) * * * Enthousiasme, positieve uitstraling, mensgericht. (Gert) * * * Oprecht, professioneel, geloofwaardig, en je bereikt resultaten voor– en door de mensen. (Marco) * * * Kennis van zaken, betrokken bij het resultaat en het proces, resultaatgericht. (Donald) * * * Mensenmens, neutraal, veilig, onverwachts, rots in de branding, overzicht, vooruitkijken, glas is halfvol. (Bastiaan) * * * Martin is gepassioneerd, meelevend, bescheiden, nieuwsgierig, en zeer resultaat- en organisatiegericht. (Robert)

Lean Leiderschap (Black Belt)

De training ‘Lean Leiderschap’ is ontwikkeld door het Lean Leadership Institute (LLI), een internationale autoriteit op het gebied van Lean met oprichter professor Jeffrey K. Liker.
De training is gebaseerd op het boek “Developing Lean Leaders at all Levels”, waarin het Lean Leadership Model van Toyota centraal staat.

De trainingen worden gegeven in samenwerking met SPARK Innovation Catalysts. Meer informatie over dit programma kun je hier vinden
 

Inschrijving voor dit programma of meer informatie: leanleadership.sparkic.com
Martin Schenkel

Inschrijfformulier