LEAN Trainingen

Lean in de praktijk (Yellow Belt)

In deze training ga je aan de slag met Lean verbeteren vanuit de praktijk. Lean in de praktijk bestaat uit 2 dagdelen digitale groepstraining, huiswerkbegeleiding en een 1-op-1 coaching met de trainer.

Tijdens de 1e ontmoeting komen 5 basisvaardigheden aan bod die noodzakelijk zijn om succesvol te verbeteren. Tijdens de 2e ontmoeting maak je kennis met de 5 Lean principes èn 8 krachtige Lean instrumenten die jouw leven makkelijker èn succesvoller maken.
 

  • Kosten €495 per deelnemer, maximaal 12 deelnemers
  • Lesdata: vrijdagmiddag 4 Juni & 2 Juli

Kaizen coaching (Orange Belt)

Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers in de fabriek die leidinggeven aan dagelijks verbeteren en geeft je de praktische vaardigheden om dagelijks verbeterstappen te zetten in veiligheid, kwaliteit en kosten. Kaizen coaching bestaat uit 4 dagdelen digitale groepstraining, huiswerkbegeleiding, een masterclass Kaizen en een 1-op-1 coaching met de trainer. Tijdens de training gebruiken we het boek “Kaizen in business”, geschreven door Robert Maurer (Robert Maurer is hoogleraar aan de UCLA in Los Angeles en geeft wereldwijd lezingen en seminars over de techniek van Kaizen). Alle deelnemers krijgen een speciale editie van het boek toegestuurd en aan het eind van de training zal Robert Maurer zelf een masterclass verzorgen over Kaizen, een unieke ervaring die je niet wilt missen!  
  • Kosten €995 per deelnemer, maximaal 12 deelnemers
  • Lesdata: vrijdagmiddag 28 Mei, 11 Juni, 25 Juni & 9 Juli

Lean in de fabriek (Green Belt)

In samenwerking met Technicom, dé opleider in techniek en veiligheid, hebben we een praktijkgerichte Lean training samengesteld speciaal voor medewerkers in de fabriek. Lean in de fabriek bestaat uit 4 dagen digitale groepstraining, wekelijkse groepscoachings, huiswerkbegeleiding en een 1-op-1 coaching met de trainer.  
  • Kosten €2950 per deelnemer, maximaal 12 deelnemers
  • Lesdata: woensdag 9 juni, 7 juli, 8 september en 6 oktober (met groepscoaching op de maandagmiddag van 16.00-17.30 uur)
  • Meer informatie kun je hier vinden.

Lean Leiderschap (Black Belt)

De training ‘Lean Leiderschap’ is ontwikkeld door het Lean Leadership Institute (LLI), een internationale autoriteit op het gebied van Lean met oprichter professor Jeffrey K. Liker. De training is gebaseerd op het boek “Developing Lean Leaders at all Levels”, waarin het Lean Leadership Model van Toyota centraal staat. De trainingen worden gegeven in samenwerking met SPARK Innovation Catalysts. Meer informatie over dit programma kun je hier vinden  
Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

Inschrijfformulier