Met gewone mensen bijzondere prestaties leveren

Martin Luther King, Nelson Mandela. Bijzondere prestaties worden alleen geleverd door bijzondere mensen. Toch? Nee hoor. In werkelijkheid zijn dit slechts uitzonderingen en is het veel vanzelfsprekender dat gewone mensen aan de basis staan van mooie successen.

Bijzondere prestaties zijn namelijk niet het resultaat van individuele klasse, maar van samenwerking, van samen ont-dekken van fouten en mogelijkheden het vandaag beter te doen, van in-gewikkeld naar ont-wikkelde bedrijfsprocessen.

Wacht dus niet op die ene brainwave en geloof niet in een externe goeroe die de sleutel tot jouw problemen heeft. Ga met al die gewone mensen om je heen, waarvan je er waarschijnlijk zelf ook één bent, aan de slag op weg naar gezamenlijk succes. Moet je eens zien hoe bijzonder jullie eigenlijk allemaal zijn, helemaal als je de krachten bundelt.

Ik kan je helpen om hier vandaag nog mee te starten, met zichtbare resultaten tot gevolg. De nadruk ligt op helpen, want het meeste werk ga je zelf doen. En wees eerlijk, dat is uiteindelijk het mooiste en geeft de meeste voldoening.

Kaizen en Agile

Wat is Kaizen? Kaizen is een Japanse filosofie en benadering van continue verbetering in alle...

Leiderschap en management

Wat is leiderschap? Leiderschap gaat over mensen en is het proces van het beïnvloeden van anderen...

Alles over Lean

Wat betekent het woord Lean? Lean betekent letterlijk slank, het is geen afkorting maar de...