Van managen naar leidinggeven

Persoonlijke coaching voor leidinggevenden in de fabriek

Deze coaching is niet voor watjes. Als wij samen aan de slag gaan, gaat er echt iets gebeuren. Je gaat niet meer managen, maar je gaat leiden. Resultaatgericht leiden. We kijken samen naar waarom actielijstjes zich alleen maar opstapelen en je je doelen niet bereikt. Waarom jij het werk doet dat je teamleden zouden moeten doen. Durf je het aan om je kwetsbaar op te stellen?

Herken je je als leidinggevende in één van de volgende punten?

  • Doelen stapelen zich op en actielijsten worden langer
  • Dagelijkse resultaten staan onder druk
  • Je komt niet toe aan investeren in je team
  • Je doet soms zelf het werk van je medewerkers of je bent druk met controleren
  • De sfeer op de werkvloer is niet optimaal

Persoonlijke coaching in resultaatgericht leidinggeven is een investering in jezelf en in je team. Je gaat leren niet langer een manager te zijn, maar om een leider te zijn.
Tijdens de sessies bepalen we samen waar je graag verbetering in wil zien. Dit kunnen concrete resultaten in de fabriek zijn, zoals bereiken van productiviteitsdoelstellingen, maar ook persoonlijke effectiviteit of het slimmer verdelen van werk. We kijken ook naar hoe je team functioneert, hoe hun dynamiek is en hoe ze met jou en met elkaar werken.

Ik ga met jou de werkvloer op, ik observeer, ik geef je tips en we maken een concreet plan. Samen werken we vervolgens aan verbeteringen, zodat je het maximale uit jezelf en uit je team haalt. Deze coaching is dus niet voor watjes. Als je je kwetsbaar opstelt en openstaat voor jouw eigen aandeel, dan bereiken we het beste resultaat en word je een voorbeeld in resultaatgericht leidinggeven.

Tijdens deze coaching gebruik ik het beste uit managementsystemen (zoals Lean & Kaizen) en wereldwijde studies over leiderschap en gedragsontwikkeling. Kortom: een combinatie van zowel praktijkkennis als kennis uit de literatuur.

  • Voor wie: leidinggevenden in de fabriek (MT en middenkader)
  • Waar: op je eigen locatie
  • Kosten: dit is afhankelijk van het traject dat we samen afspreken. Neem contact op als je meer informatie wil over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten
Schenkel REALISEERT! - Leiderschap, Kaizen, continu verbeteren | Martin Schenkel

Zullen we kennismaken?

T: +31 6 5384 0961
E: [email protected]

Loseweg 401
7315 HE Apeldoorn

Bank: NL40RABO 0113335105
KvK: 50232789
BTW: NL8226.25.283.B01