Wie is Martin Schenkel?

Ik ben Martin Schenkel, eigenaar van Schenkel Realiseert!
Ik wil jou als leidinggevende in de fabriek helpen om samen met je team succesvol te zijn in het bereiken van maximaal resultaat. En door mijn ervaring als directeur van diverse fabrieken spreek ik jouw taal en die van je medewerkers.

Ik ben ruim vijftien jaar fabrieksdirecteur geweest bij verschillende bedrijven, waar ik verbeterprogramma’s leidde op het gebied van zowel kostenbesparing als teamontwikkeling. Het is mijn persoonlijke passie om jou succesvol te laten zijn als leider van je team en je te helpen concrete resultaten te behalen.

Ik liep als directeur ook best wel eens vast, behaalde minder resultaat dan ik had verwacht en verloor me in Excelsheets en rapportages. Ik heb zelf ervaren hoe je je als leidinggevende soms kwetsbaar en zelfs eenzaam kunt voelen en hoe lastig het is om de touwtjes uit handen te geven. Gelukkig heb ik vooral ook ervaren wat een prachtig vak leidinggeven is en hoe je elkaar kunt helpen om het iedere dag een beetje beter te doen.

Door schade en schande werd ik wijs en deze kennis en ervaring deel ik nu graag met leidinggevenden die hulp nodig hebben, zowel op het gebied van productiviteit als in samenwerking en groepsdynamiek. Deze combinatie maakt dat we met elkaar teams in beweging gaan krijgen, beweging van binnenuit.

Training en coaching geef ik vanuit mijn eigen ervaring, maar ook door het beste te halen uit beproefde managementsystemen als Lean & Agile, wereldwijde studies en boeken over operationeel leiderschap en het menselijk brein.

Martin Schenkel | SCHENKEL REALISEERT

Zullen we kennismaken?

T: +31 6 5384 0961
E: [email protected]

Loseweg 401
7315 HE Apeldoorn

Bank: NL40RABO 0113335105
KvK: 50232789
BTW: NL8226.25.283.B01